THE PAST WEEK

På lördagsmorgonen var det dags att åka hem. Efter en kort flygtur hem till Newarks flygplats hämtade snälla Hanna upp oss med bilen. Senare på eftermiddagen blev det midsommarfirande hemma hos henne med bland annat sil, potatissallad och skaldjurs ägghalvor och päroncider. Allt inhandlat på IKEA såklart.
Söndagen var en allmän deppdag för mig, Mathilda och Justina. Vi vandrade omkring i ett alldeles för varmt New York och deppade att ledigheten var över. För att liva upp söndagsstämningen gick vi på bio och såg Grown ups vilket fick oss att skratta lite grand.
Sedan dess har tiden flytit på i hejdundrande fart. Barnen går i camp på dagarna fram till klockan ett. Sedan är de all mine frams till läggdags. Så det gäller att hitta på aktiviteter. Värmeböljan som hägrar just nu gör att vi inte kan vara ute. Upp emot 40 grader och en luftfuktighet som heter duga är inte att leka med. Därför har det hunnits med en hel del shopping också, pinsamt mycket shopping rättare sagt.
Vi tog oss igenom veckan och på fredagskvällen blev det utgång på Marquee. Där är det alltid lika galet och kul! Söndagen den fjärde juli firade Amerika sin nationaldag. Det största spektaklet därifrån var väll Macy's fyrverkerier som pågick konstant i en halvtimme. Detta såg vi ifrån Hoboken tillsammans med en stor folkmassa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0