SEMLA: A BUN WITH ALMOND PASTE AND WHIPPED CREAM
Denna vecka är det winter break härborta, vilket i princip motsvarar svenskarnas sportlov. Skolorna är stängda och alla au pairer får mer att göra. Men så farligt har det inte blivit för mig, gårdagen var till och med en underlättning av vardagen då tjejerna var borta på "barngymmet" hela dagen. Dagen idag ser jag också fram emot. För idag är det tisdag och det betyder balletlektion för tjejerna och sedan middag på COSI påvägen hem. Det är skönt med rutiner, och speciellt när de är så fördelaktiga för en. Dessvärre satte dessa rutiner käppar i hjulet för Mathildas och mina planer för dagen. Vi hade tänkt oss att baka semlor idag på semmeldagen med alla barn. Men istället tog i oss friheten att flytta semmeldagen tills på torsdag, för här finns det igen som kan tala om för oss vad som är rätt och fel. Så på torsdag infaller den svenskinspirerade-amerikanska-semmeldagen med traditionsenligt semmelbak, bara så ni vet!
foto från sweden.se
Kommentarer
Postat av: Mamma
Jag som trodde att ni bakat de underbart fina semlorna.Här hemma har vi mumsat på Amarants läckerheter.
Kramar
Postat av: Moster
Lycka till med semmelbaket imorgon!Själv kommer jag att njuta av årets sista semla ikväll.Naturligtvis inköpt på Amarant.Tack för korthälsningen.Skönt att höra att allt är bra med dig.Massor med kramar.Moster
Trackback